Protest la Bucureşti faţă de legile securităţii naţionale

by Cristian Florescu

Potrivit HOTNEWS.RO, Câteva zeci de persoane, printre care și Tudor Chirilă, au protestat, sâmbătă, în Bucureşti, faţă de forma propusă pentru legile securităţii naţionale.

”Am venit la protestul organizat de Corupţia Ucide şi de Asistenţa Civică Galaţi. Nu e multă lume în piaţă, dar pe mine chestia asta nu mă deranjează (…) Nu e important că e puţină lume în stradă, este important că mai sunt câţiva oameni care realizează că un protest creează vizibilitate şi transmite mesajul că oamenii nu sunt dispuşi să se întoarcă la metehne de dinainte de 1989. Încet-încet, se strânge cureaua. Mai un judecător care e dat afară din magistratură pe nişte motive puerile, mai un jurnalist ca Emilia Şercan care denunţă plagiatul prim-ministrului şi după aia i se orchestrează o campanie de compromitere şi de defăimare, ba un alt jurnalist care este demis exact în momentul în care critică legile securităţii naţionale. Aşa se strânge cureaua. Ba o Curte Constituţională care dă liber plagiatorilor”, a spus Chirilă, potrivit News.ro.

0 comment
0

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More